Jorinde

jorfytaal

De praktijk die helpt bij lichamelijke pijn, ongemak en bewustwording.
Dus ook preventief!
Voor fysiotherapie, pilates, ontspanning, bijeenkomsten en cursussen bent u hier op het goede adres.

JorFytaal is gespecialiseerd in chronische pijn/klachten. Simpel gezegd is iets chronisch als het langer dan 6 weken aanwezig is. Het probleem is dan niet meer louter lichamelijk. Emoties en gedachtenpatronen gaan een rol spelen. Gelukkig kan door in de juiste ontspanning te komen, bewustzijn komen, kan er opgeruimd worden en waar nodig is wordt er her geprogrammeerd. Op een fijne manier wordt u behandeld en begeleid.

jorinde Praet

In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens werken kwam ik er al snel achter dat er meer gebeurde tijdens een behandeling dan dat ik geleerd had. Het behandelde lichaam herstelde sneller dan ik theoretisch geleerd had en mensen met chronische klachten herstelden bij mij redelijk gemakkelijk. Hierdoor werd mijn interesse gewekt voor cursussen in het ‘ alternatieve vlak’. Door verschillende cursussen en opleidingen heb ik mij ontwikkeld en meer bewustzijn gekregen in het wonderbaarlijke herstelmechanisme van het lichaam.
In 2013 is JorFytaal ontstaan. Mijn eigen praktijk waar ik voldoende tijd en ruimte neem voor de cliënt. Fysiotherapie is ondertussen uitgebreid met pilates en meer specialisaties, welke teveel zijn om hier neer te zetten. De site is een goede weergave waar ik momenteel mee bezig ben en waar mijn passie ligt.